BOŽIĆ JE LJUDI

Published on 25 December 2023 at 20:16

BOŽIĆ JE LJUDI

I zato Vas pozivamo da se obratite Bogu u ovaj sveti blagdan Isusovog rođenja. Podučite djecu da Božić znači mali Bog i ispričajte im priču o njegovom rođenju, njegovim porukama i životu.


Božić bez spominjanja Isusa i svrhe njegovog dolaska i nije Božić.
Zato otvorimo svoja srca Isusu i porazgovarajmo s njim.


Presveti i dragi Isuse, sine Božji
Hvala ti na tvom dolasku, na stalnoj prisutnosti i Bezuvjetnoj Ljubavi kojoj nas podučavaš i pozivaš Cijelo Čovječanstvo na jedini ispravan put, put prihvaćanja tvog oca i našeg oca Boga – Stvoritelja i njegovih zakonitosti.
Hvala ti što nas ustrajno pozivaš na duhovno obrazovanje, jer naš život doista ne ovisi samo o hrani već i o svakoj Riječi Božjoj.


Hvala ti što nas pozivaš na usvajanje Božanskih vrlina, sada, možda snažnije nego ikad do sad u povijesti kako bismo opstali kao Čovječanstvo.
Hvala ti što nas podsjećaš na važnu razliku u ulogama muškarca i žene u životu i važnost očuvanja obitelji kao temeljne jezgre za očuvanje ljudskog društva i razvoj Bezuvjetne Ljubavi.


Podrži nas i daj nam snage, mudrosti i hrabrosti da mislima, riječima i djelima intenziviramo duhovni rast i razvoj u svim segmentima društva kako bismo omogućili da ubrzano usvajamo Božanske vrline i prenosimo ih na buduće generacije koje treba da izgrade Novo Doba – bolje doba za Čovječanstvo.


Sve naše nesavršenosti i život u odvojenosti od tebe Bože i duhovnih znanja doveo nas je do tu gdje jesmo, obilje patnje, bolesti, ratova, bezvoljnosti i besmisla. Stoga otvori i pročisti naša Srca i naše Duše da imamo više Ljubavi jedni za druge, više hrabrosti, više znanja, više mudrosti, oprosta, samilosti, istinoljubivosti, jednostavnosti, smirenosti, blagosti, odlučnosti, energičnosti, odsutnosti pohlepe, odsutnost zavisti i žudnje za ugledom…


Hvala ti Isuse, hvala ti, hvala ti, hvala ti!
Imajmo povjerenja u Božje vodstvo, uključimo ga u sve naše aktivnosti i susrete i promatrajmo kako se sve čudesno mijenja na bolje!
Od Srca Vam želimo Čestit Božić i blagoslovljenu 2024. godinu, ispunjenu Ljubavlju, radošću, zdravljem i uspjehom!


JEDAN NAROD – JEDNO SRCE
Uistinu možemo postati Jedan Narod – Jedno Srce ujedinjeni u Gospodinu!
text.

Add comment

Comments

There are no comments yet.